Viktors Kinaresa 2010
Detta har hänt...
Tisd 28/9
Idag fick vi här hemma ett kort meddelande ifrån Kina, det lyder som följer:

"Igår opererades vicke o allt gick bra. Han har legat på uppvaket inatt på intensiven o det har inte tillstött några problem, så idag tisdag på morgonen fick han komma upp på sitt rum igen på vån 10 där mamma ulli o kristina väntar. Mormor Ulla, Mamma Ulrika o lillebror Alvin o Ankie har sovit på sjukhuset inatt o det var vääääldigt tomt i rummet utan Vicke =O(
Men nu ska han återhämta sej, o det ska bli avfärd hem om drygt en vecka o det ser nog alla framemot, inte minst Vicke, hem till Lövsta o vanliga rutiner o sin egen sköna säng ;O)
Vicke känns jättestark, så jag tror han fixar denna operation nu efteråt med eftervård galant.
Vi hoppas kunna få över lite bilder, men den som väntar på nåt gott..."Månd 27/9

Imorse kl kl 05.00 fick vi veta att Viktors operation var klar och att det hade gått bra. Viktor ligger kvar ett dygn på intensiven för att bli noga bevakad och skyddad. Så varje timme som går utan problem är guld värda, så han kan ladda och bli stark. Vi har ej hört något mer ifrån dom, men vi återkommer så snart vi vet mera.

Lörd 25/9
Söndagen den 19e september kl 17.00 bar det iväg till Kina för Viktor och hans familj.
Resan gick bra, men det är ju påfrestande timmar i flygplanet för Viktor.
Med på resan är Viktors föräldrar, småbröder och Mormor, samt assistenterna Ankie och Kristina, och vännen Angelica.

Det är mycket som händer när dom kommer fram till sjukhuset.
Och det är inte lätt att med konversation, varken muntligt eller med att komma ut i cyber-rymden. Det markerade avsnittet nedan är en hälsning från Ankie den 24:e:

"här kommer en varm hälsning från andra sidan klotet =O) vicke mår bra och det blir förmodligen operation på sön eller i början på nästa vecka.
vi kommer inte in på bloggen för att uppdatera den kan du göra det är du snäll foton kommer vi skicka över i morgon.
Du kan skriva att vicke mår bra och har genomgått EEG, röntgen av lungorna och imorgon ska han på PET-skanning.
Småbrorsorna lever rövare och charmar kineser.

Dom håller på och river sjukhusbyggnaden där Viktor låg förr (inte brorsorna, utan byggarbetare) och nu finns det en ny avdelning där Viktor är. Jättemodernt och fint!
Det har varit jätteroligt att träffa alla gamla kändisar igen och doktor Tian har bjudit oss på månkakor för att fira middle autumn festival.

Det mesta är sig likt här på andra sidan klotet. Vi uppdaterar vart efter!"

Och i skrivande stund så är klockan snart 06.00 hos Viktor och det är dagen D för hans operation, om allt går som planerat. Så håll nu alla tummar, och skicka varma tankar till Viktor. Vi återkommer med information.


Mikael Broman 07.10.2010 13:47

tänker på er jättemycket vad bra att det gått vägen med operationen

Familjen Östensson 27.09.2010 07:12

Vi finns hos dig Viktor i våra tankar. Kram

Nanny Marie 26.09.2010 23:58

Jag tänker på dig grabben, jättemycket.

| Svar

Senaste kommentarer

17.11 | 07:40

Letar du efter ett företagslån? personlån, huslån, billån, studielån, skuldkonsolideringslån, osäkra lån, riskkapital mm .. Eller har du blivit nekad ett lån av en bank eller en finansinstitut av någon anledning. Vi är privata långivare, utlåning till för

04.05 | 12:05

Jag vill gärna ha kontakt med er för att utbyta erfarenheter. madeleine_1983@hotmail.com

04.05 | 12:03

Hej! Hörde talas om er genom Kim Norman som sett oss i Aftonbladet. Min son lider av Infantil Tay Sachs som påminner ganska mkt om det er son har.

22.09 | 01:25

Hej Agnes! Det är bra med Viktor. Han är en harmonisk liten kille som växer som han ska och blir starkare hela tiden. Vi är så glada över operationerna